FEST

 

 

Välkommen till Hantverksgården !                  

 

Hantverksgården har fungerat som festvåning och fört samman nära och kära i olika typer av arrangemang såsom bröllop, fester och minnesstunder under lång tid.

Med sina vackra representativa salar och historia i väggarna är Hantverksgården det självklara valet när man vill mötas.

Här finns fyra vackra salar där den största rymmer upp till 120 personer.

På Hantverksgården har ni alla möjligheter att forma den sammankomst som just ni tänkt er. Med vårt stora kunnande och öppenhet för era önskemål syr vi tillsammans ihop arrangemanget till att slutligen bli den tillställning som ni med glädje bär med er som ett minne!

 

Våra fina lokaler – Gott om plats

Hantverksgården har tre mindre matsalar och en större. De mindre har plats för allt mellan 20 till 50 personer medans den större har plats till ca 120 personer.

De mindre matsalarna passar utmärkt till konferenser och andra gruppaktiviteter.

Till detta kommer den mysiga trädgården med äpple och päronträd som till fördel kan användas från allt till bröllop till mingelkalas.

Hur många är ni? Lägg ert nästa möte/ konferens på Hantverksgården på Limhamn så får ni ett ypperligt läge mitt på Limhamn och våra välkomponerade menyer som blir = ett givande möte!

Din fest som du vill ha den

 Hantverksgården erbjuder skräddarsydda fester och bröllop. Allt från menyer, vinpaket, musik och underhållning. Om ni önskar tält i trädgården eller sittning i matsalarna med vinprovning före maten så ordnar vi det.

Menyerna komponeras med förkärlek till säsong och på regional plattform. Vi har ett kök som är öppet för både lokala som globala ingredienser och influenser, men framförallt ett kök som bygger på naturliga råvaror och naturlig smak.

När det gäller dryck till maten har vi förmånen att jobba mycket med våra lokala vinleverantörer, vilket gör att vi kan komponera ihop ett dryckespaket som passar både menyn och er tilltänkta budget.

 

 

             Vad kostar det?


 Lokalhyran är 7000 kr för stora salen på ovanvåningen.

Och 4000 kr för någon av lokalerna på nedanvåningen

Då med bla. tillgång till trädgården för tex fördrink.

I lokalhyran ingår linne, uppdukning, bordsdekoration samt städning dagen efter. Vi hyr inte ut endast lokalerna utan vill gärna hjälpa till med både mat och dryck också!

Festarrangemang 1.
1 glas mousserande vin – Fördrink
2 rätters meny / buffe (upp till 250 kr /person)
Husets vin till middagen ; 1 glas till förrätt/dessert 1 glas till varmrätt med påfyllning
Kaffe 

989 kr

Festarregemang 2.
1 glas mousserande vin – Fördrink med tre sorters tilltugg
3 rätters meny / buffe
Husets vin till middagen ; 1 glas till förrätten 1glas med påfyllning till varmrätten
Kaffe och tårta och avec

1289 kr

             Kontakt

Hantverksgården  Järnvägsgatan 51   21616 Limhamn

            Lena                    073 333  73 34

           info@www.hooknslice.se

 Exempel på dukning i de olika salarna!

Drycker Hantverksgården vid festarrangemang